STE POZABILI PRIJAVNE PODATKE?

AKCIJA - prihranite do 25%!

AMULETI z Vilinskimi simboli

SESTAVITE ZDAJ!

Izberite si simbole, ki jih v tem trenutku najbolj potrebujete za podporo in pomoč pri doseganju vaših zastavljenih ciljev

Moč. Harmonija. Večnost. Zvestoba. Zaščita.

PRSTAN MOČI z Vilinskimi simboli

VEČ O PRSTANU

Povežite se s svojo notranjo močjo z višjo zavestjo, ter postanite nepremagljivi!

PREV
NEXT

VILINSKI SIMBOLI

"Vilinski simboli so simboli za delo z energijami. Pomagajo vam priti do vaše lastne notranje moči in vas energijsko podprejo pri dvigovanju in usklajevanju vibracij, kar pripomore k vaši sreči, ljubezni, zdravju, obilju in skladnim odnosom."

So ORODJE

Vilinski simboli so ključi energij, ki potencirajo delovanje Zakona privlačnosti in so namenjeni vsem, ki razumejo (ali želijo razumeti) energijo, ki stvari ne prepuščajo naključju, ampak prevzemajo odgovornost za svoje življenje in tako aktivno krojijo svojo usodo.
Delo z Vilinskimi simboli nam pomaga, da najdemo pot do sebe in se povežemo s svojim višjim jazom, ter tako dosežemo vse, kar je v skladu z našim najvišjim namenom.

Z njihovo uporabo začnemo zavestno živeti, hkrati pa z njihovo pomočjo sprožimo svoj energijski sistem, ki nas pripelje točno tja, kjer moramo biti.

Pritegnite vse, kar si želite

Vsak Vilinski simbol ima svojo lastno vibracijo, ki nam pomaga, da se uskladimo z želeno energijo in tako v svoje življenje PRITEGNEMO VSE, KAR SI ŽELIMO.
Zavedati se moramo, da vsak od nas lahko dobi, kar si želi, saj nam sanje in želje nikoli niso dane brez možnosti uresničitve.
VSAKRŠNO DOJEMANJE OMEJITEV JE ILUZIJA, pa če se nam zdijo še tako resnične in če vanje se tako globoko verjamemo.

Uskladite se z izbrano energijo

Živimo v Univerzumu neskončnih možnosti in imamo kot del tega neposreden dostop do ogromnega vira moči, s katero lahko ustvarjamo spremembe v svojem življenju.
Z uporabo Vilinskih simbolov se uskladimo z izbrano energijo, hkrati pa preusmerimo mogočno energijo pozornosti iz problema na rešitev. Z namero in odločnostjo se odpremo in uskladimo s pozitivnimi energijami in s tem povzročimo velikanski premik v svoji zavesti, ki sproži plaz pozitivnih posledic.

... ker vsak potrebuje kanček čarobnosti ...

Obstaja preko dvesto simbolov za različna področja in vrednote življenja. Vsak simbol je sestavljen iz gradnikov, ki so v različnih razmerjih, kar daje vsakemu svojo vibracijo, ki je enaka vibraciji želene kvalitete ali vrednote s katero se želimo uskladiti, tj. jo pritegniti v svoje življenje. Vsak simbol ima tudi svojo mantro ali vilinsko ime, s katerim aktiviramo simbol in povečamo njegovo moč delovanja.

Učinkovitost delovanja simbolov je odvisna od našega trenutnega stanja, resnosti namere, pripravljenosti na spremembe in vere.

To, kar dojemamo kot fizično realnost, je rezultat tega, kako si energijo razlagamo z našimi čutili. V naši človeški fizični obliki doživljamo stvari kot FIZIČNE, če so v določenem razponu frekvenc.

Na višji frekvenci postajajo stvari za nas manj »vidne«. Misli npr. vibrirajo z veliko višjo frekvenco kot knjiga in so očem nevidne. Kljub temu, NIHČE NE DVOMI, DA OBSTAJAJO.

Delovanje energije pojasnjuje tudi Zakon privlačnosti. Deluje vedno in povsod, ter se ves čas odziva na našo vibracijo. Ni pomembno, če si nekaj zavestno prizadevamo pritegniti ali ne, pomembno je le, če smo v resonanci s tistim, kar želimo imeti v svojem življenju.

ČISTO vse, kar doživimo tako na zavedni, kot na nezavedni ravni, sestavlja naš energijski konstrukt in vsak najmanjši odtenek te energije ustvarja našo vibracijo.

Pred uporabo simbola moramo imeti jasno namero, kaj pravzaprav želimo. Včasih mislimo, da vemo, kaj si želimo, v resnici pa le lovimo sanje, ki nam jih je vsadil nekdo drug in ki temeljijo na NJEGOVEM prepričanju o tem, kaj naj bi si želeli.
VAŠA ŽELJA ali VIZIJA MORA NAVDIHOVATI EDINOLE VAS! Nikomur drugemu se ni treba strinjati z vami, preden nadaljujete. Ljudje, ki vas bodo podpirali, se bodo pojavili, ko boste stopali po svoji na novo ustvarjeni poti!
Simbol lahko tudi narišemo, izdelamo iz gline in z njim meditiramo. Načinov uporabe je neskončno! Med risanjem ga v mislih prosimo za pomoč in podporo, ter vizualiziramo, kako se naša želja (ali namera) uresničuje.
Enako velja, če imate pri sebi amulet. Vsi naši amuleti so že programirani in pripravljeni za uporabo, izdelani na energijsko izjemno močnem območju. Amulet spoštljivo vzamete v roko in ga prosite za pomoč.
Imejte ga čim bliže sebe, lahko tudi v denarnici, na pisalni mizi, v žepu, na ključih, zvečer lahko tudi pod blazino, saj se med spanjem veliko telesnih funkcij izključi in je telo še bolj dovzetno za pretok energij.

Ko ste to storili, se pravo delo šele začne!
Opazujte, kaj se dogaja, bodite pozorni na znamenja, sprejemajte izzive in delajte korake. Nič vam ne pomaga, če simbol deluje, vi pa stojite na mestu.
Amulet lahko uporabite tudi kot talisman. Ko se znajdete v situaciji, ko potrebujete njegovo pomoč, se spomnite nanj, ga poglejte ali nežno pogladite. V trenutku se boste spomnili, da si zaslužite, da ste vredni in da preprosto ZMORETE! Našli boste moč, pogum in pot, da boste izpeljali zadano.

Uporaba posameznega simbola pomeni, da ste se zavestno odprli določeni energiji in se želite z njo uskladiti.

SLOVAR VILINSKIH SIMBOLOV

Poglejte slovar Vilinskih simbolov z imeni, opisi in sličicami posameznega simbola!

Drugi o Vilinskih simbolih

Neisha

Avtorske pravice pri uporabi Vilinskih simbolov!

Uporaba Vilinskih simbolov v osebne namene je dovoljena vsakomur. Za kakršno koli poslovno uporabo Vilinskih simbolov je potrebno predhodno pridobiti pisno privolitev oziroma dovoljenje lastnice avtorskih pravic, Maye Peron.

Na vrh