KAKO JIH UPORABLJAMO

Da bi res izbrali pravega, potrebujemo mini inventuro trenutnega osebnega stanja in na tak način spoznavamo sebe. Soočamo se s svojimi prepričanji, omejitvami in strahovi, ter ugotavljamo česa si v resnici želimo in kaj potrebujemo, da bomo tja prišli. Bolj jasno izrazimo svojo namero in bolj jasno opredelimo svoje zelje, boljši in hitrejši je rezultat.  Ko simbol izberemo, ga z zelo jasno namero poprosimo, naj nam pomaga in nedvoumno izrazimo kaj želimo, potem pa začnemo opazovati, kaj se dogaja. Simbol začne delovati in naša vibracija se začenja spreminjati,  s tem pa se spreminjajo tudi frekvence vsega in vseh okoli nas. Ko si s pomočjo simbola dvigujemo svojo frekvenco in se usklajujemo z želenimi energijami, na situacije pogledamo iz drugega zornega kota ter spreminjamo svoje percepcije, v svoje biopolje pa zaradi spremenjene frekvence začnemo privlačiti drugačne stvari, ljudi in situacije,. Ko spremenimo prepričanja in percepcijo, se spremenijo tudi  naši občutki, za katere pa vemo, da najmočneje vplivajo na vibracijo energije, frekvenca le te pa je odločilna za manifestacijo.

Vilinski simboli imajo izjemno moč, saj delujejo na vseh ravneh

Vilinski simboli nam pomagajo ohranjati fokus (vsi vemo, da čemur namenjamo energijo, to raste), izjemno pa je, da vplivajo tudi na nase nezavedno. Če iščemo rešitev, jo bomo našli, če se osredotočamo na ljubezen, jo bomo opazili posod in prav tako, bomo nesoglasja našli povsod, če se bomo osredotočali nanje in jih pričakovali. Z Vilinskimi simboli odklepamo svoje potenciale – če nam je dana neka želja, so nam dane tudi možnosti, da jo uresničimo in ko začnemo ugotavljati katere lastnosti potrebujemo, da bi se to zgodilo, v sebi odkrijemo sposobnosti o katerih prej nismo niti razmišljali. Ko jih energijsko podpremo s simbolom, začnejo rasti in v nekem trenutku smo presenečeni, kaj vse se skriva v nas in kaj vse zmoremo. Ko začnemo zavestno živeti, je neizogibno tudi, da začnemo sprejemati odgovornost za svoje življenje. Na začetku je morda malce neprijetno, počutimo se negotove in si na trenutke močno želimo, da bi kdo drug odločal namesto nas, ampak počasi… začutimo tisto svojo prvinsko notranjo moč in se povežemo s svojim višjim jaz-om. Ja, treba je ciljati luno, da bi zadel zvezdo, pa vendar je treba trdno stati na tleh, ker nas le tako ne zamaje vsaka sapica.

Na podlagi vaše namere izberete primeren simbol, ki dvigne in ustrezno uskladi vašo energijo ter vas vsakič znova, ko ga pogledate (ali nanj pomislite), opomni, kje želite biti in kakšno vibracijo potrebujete za to.

POPOLNO

DARILO

Vilinske simbole lahko podarite in z njimi obdarovancu sporočte, kaj mu želite, in ga pri tem tudi energijsko podprete. Nekomu lahko podarimo »tisti« kanček sreče, nekdo bo na svoji poti potreboval pogum, spet nekdo drug simbol uspeha, ki ga bo premaknil v krog zmagovalcev, nekomu želimo sporočiti, naj sebe postavi na prvo mesto, in mu podarimo simbol ljubezni (Amar Nat), nekomu drugemu pa, da ga imamo radi, četudi je na drugem koncu sveta. S takšnim darilom obdarovanca ne le obdarimo, pač pa mu predvsem pokažemo, da ga dobro poznamo in da nam je mar.

kristal vilinski simbol

Simbole lahko uporabljamo kot okras

Na voljo so v obliki lepega nakita različnih cenovnih razredov in s svojo energijo pritegnejo pogled ter vzbudijo radovednost. Lahko jih narišemo na lončke za rože ali z njimi dopolnimo interier … Možnosti je nešteto in velikokrat se zgodi, da ljudje, ki se prvič srečajo z Vilinskimi simboli, ugotovijo, da v resnici ni prvič, saj so jih že videli – pri prijatelju v avtomobilu, pri sošolki na zvezku, pri prijateljici na ogledalu, pri sodelavki na zapestnici … Z njimi lahko navzven sporočamo, katera vrednota se nam zdi pomembna. Dejstvo je, da energija vilinskih simbolov, čeprav so primerni za vsakogar, pritegne le določene ljudi, ker je kljub svoji nežnosti (ali prav zaradi nje) za nekatere prečista in premočna.

Ko torej naletiš na nekoga, ki nosi vilinski simbol, veš, da so njegove vrednote podobne tvojim, kar pomembno olajša komunikacijo in prinese občutek nekakšne povezanosti in naklonjenosti.

Tisti, ki simbole že dlje časa poznate in uporabljate, boste simbol znali tudi prebrati. Videli boste, kako pri jeten je občutek, ko bo nekdo prebral vašega. Po navadi ljudje na izpostavljenih delih nosijo simbole, za katere želijo, da so prebrani, tiste osebnejše pa imajo ženske po navadi v torbicah, moški pa v poslovnih torbah, žepih ali denarnicah (na primer simbola za samozavest na sestanku ni priporočljivo nositi na vidnem mestu).

Lahko predstavljajo nekakšen stalen opomnik

Vilinski simboli nam lahko predstavljajo nekakšen stalen opomnik, ki nas večkrat v dnevu spomni na cilj, ki smo si ga zadali, na energijo, za katero želimo, da nas v določenem trenutku ali situaciji vodi. Če veste, da vam manjka vztrajnosti, si narišite simbol za vztrajnost in vsakič, ko ga boste pogledali, vas bo opomnil, da morate vztrajati samo še malo, samo še malo. Če imate težave v odnosih, si, na primer, narišite simbola za potrpežljivost in komunikacijo in vsakič, ko vas bo imelo, da se razjezite, vas bosta simbola opomnila, da bodite strpnejši in poskrbite za komunikacijo. Če v nekaj vlagate veliko svojega časa in truda, pa kljub temu v zadnjem hipu ostanete praznih rok, si narišite simbol za srečo (Kaler Adali) in vsakič, ko ga boste videli, vas bo opomnil, da je zdaj »tisti« kanček sreče na vaši strani. Kateri simbol boste izbrali, je odvisno od vsakega posameznika, saj za enako (ali isto) situacijo različni ljudje potrebujemo različne simbole.

Vilinski simbol lahko kot sidro (nevrolingvistično programiranje), zelo lepo dopolni meditacije, hipnoze, ustvarjanje, vadbe, čiščenje energijskega telesa in vizualizacije. Če imamo simbol pri sebi ob posebnih dogodkih in ko smo v lepem razpoloženju ter takrat uporabimo preproste NLP-tehnike sidranja, nas bo ta simbol (amulet, zapestnica) tudi kasneje vedno spomnil na ta dogodek in predvsem na energijo ter občutke tistega trenutka. S poglobljenim pristopom postanejo vilinski simboli resno orodje za izboljšanje svojega počutja, usmerjanje energije, doseganje ciljev, spoznavanje samega sebe in celoviti »self-coaching”.

Če jih uporabimo pri meditaciji, jo bo njihova energija še poglobila, sprostitev bo hitrejša, uvidi pa globlji. Vse aktivnosti, pri katerih uporabljamo Vilinske simbole, postanejo intenzivnejše in čutnejše, saj z njihovo uporabo postajamo senzibilnejši.

 

 

Razkritje skrivnosti: Kako izbrati pravi Vilinski simbol? Ta video vam bo pomagal razumeti moč in pomen Vilinskih simbolov in predvsem, kako jih lahko uporabite za izboljšanje svojega življenja.

Svetovanje pri izbiri pravega Vilinskega simbola?
Potrebujete pomoč pri izbiri Vilinskega simbola, ki bo v dani situaciji za vas najbolj učinkovit?

Za prijavo pokličite na telefonsko številko 041 385 859 ali pa pišite na info@vilinskisimboli.si