STE POZABILI PRIJAVNE PODATKE?

Krog sreče

42.62€ 31.15€

Krog sreče je ročno izdelan amulet z brezčasno lepoto. Simbol sreče obkrožajo simboli za ljubezen, zaupanje, zdravje, varnost, modrost, obilje in privlačnost. Amulet vas nenehno in zanesljivo usmerja k vsemu, kar vas navdaja s srečo. Podarite ga sebi in vsem, ki jim privoščite srečno življenje.

Šifra: Krog sreče Kategorija: Oznak: , ,

Opis izdelka

Sreča je stvar odločitve. Čakanje na srečo je lahko neskončno, odločitev za srečo pa je le trenutek v vašem življenju, ki spremeni vse. Naj vam Krog sreče pomaga v vsakem trenutku vašega življenja, ko se počutite, kot da vas je sreča zapustila.

Krog sreče je čudovit, ročno izdelan amulet, ki postavlja srečo v središče vašega življenja. Vaše razmišljanje in vaše doživljanje usmerja v vse tisto, kar vam predstavlja srečo. Podpirajo ga simboli za ljubezen, zaupanje, zdravje, varnost, modrost, obilje in privlačnost.

Simbol sreče je kot sonce postavljen v osrednjo točko amuleta - kot vir energije za vseh ostalih sedem simbolov. Krožna oblika predstavlja popolnost in neskončnost. Vašo srečo boste v kateremkoli trenutku lahko našli vsaj v enem od simbolov tega kroga. V trenutku, ko vas bo Krog sreče spomnil na vse tisto, zaradi česar ste lahko srečni, boste ugotovili, da deluje celovito. Sreča, ki jo čutite v enem od simbolov amuleta, se prične hitro prelivati tudi na druga področja vašega življenja.

Sedem simbolov, ki žarijo iz središča, vam daje oporo za vpogled vase, za raziskovanje vsega tistega, kar vas že osrečuje in uresničevanje tistih dejanj, ki vas bodo vodila do sreče na drugih področjih. Tako vam Krog sreče pomaga graditi vašo samozavest in odločnost. Spremembe, ki jih povzroča, vas navdajo z globokimnotranjim mirom.

Vse v Krogu sreče se vrti okrog središčnega simbola, žarišča, v katerem se nahaja Kaler Adali. To je simbol, ki vas v vsakem trenutku spominja na to, daste samo vi, tu in zdaj,tisti, ki odloča o svoji usodi.V vsakem trenutku vas spomni na to, da so posledice vaših odločitevkot val, ki se prelije naprej in zlije nazaj. Z mislijo na to, kaj in kje je vaša sreča, bodo vaše odločitve vedno pravilne!

Okrog simbola sreče je na amuletu nanizanih še 7 simbolov, ki pomembno vplivajo na vašo srečo:

  1. Ljubezen (AmarNat): simbol skrbi za to, da v vaše življenje privabi čim več ljubezni;
  2. Zaupanje (Elam Lin): v vsaki življenjski izkušnji vam pomaga najti dobre, pozitivne plati;
  3. Zdravje (OlanRei): nenehno vas opominja na skrb za zdravo ravnovesje v telesu in tako preprečuje nastop bolezni ali vsaj izboljša splošno zdravstveno stanje;
  4. Varnost in zaščita (Tarin Alb): ta simbol vam pomaga poiskati skriti pogum in ga tako razvneti, da boste zaščiteni in varni na vsakem koraku vaše življenjske poti;
  5. Modrost (Ajram Pran): za lastno modrost ali dober nasvet bližnjim je treba dobro razmisliti in poiskatidostop do višjega znanja in razumevanja. Simbol modrosti vam pri tem pomaga;
  6. Obilje (Hali Dorei): za srečo ni nič boljšega, kot je obilje ljubezni, znanja in duhovnega bogastva. Tudi če vas osrečuje obilica denarja ali zlata, vas ta simbol pelje v pravo smer.
  7. Privlačnost (Aurum Bei): simbol skrbi za celovito privlačnost, ki v vaše življenje pritegne prave prijatelje, ljubimce, partnerje, službe, dejanja, situacije in priložnosti.

Sprememba se začne tu in zdaj! S Krogom sreče se odločite za boljše, polno, srečno življenje. In ne pozabite na to, da nihče ne more biti srečen sam, zato podarite srečo tudi drugim!

Cena velja za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja. Cena ne vsebuje DDV, saj nismo zavezanci. Uporabljene slike so informativnega značaja. Prejeti izdelek se lahko zaradi narave izdelave (ročno delo) malenkostno razlikuje od izdelka na sliki.

Dodatne informacije

Izberi:

Bakren, Posrebren, Srebrn

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Be the first to review “Krog sreče”

Na vrh