Kako so sestavljeni?

Sveta geometrija uravnava človeško energijsko polje, ker vsebuje popoln informacijski sistem, ki je namenjen zdravljenju in rasti v mnogih dimenzijah, zato odpira višje nivoje zavesti ter odklepa starodavne modrosti in moči.

Če pogledamo Vilinske simbole, so sestavljeni iz črt, puščic, krogov, kvadratov in altan. Krog in vse zaobljene linije predstavljajo mehkobo, ženski vidik: duhovnost, življenje »tu in zdaj«, čustva, gibanje, ustvarjalnost, desno polovico možganov, intuicijo, umetnost, glasbo, domišljijo in povezovanje. Moški vidik so jasne in ostre linije, ki nastanejo s povezovanjem presečišč in središč krogov ter tako tvorijo najrazličnejše geometrijske like. Moški vidik predstavlja linearnost (od točke A do točke B), fizični svet, osredotočenost, nadzor, analitično razmišljanje, logiko, levo polovico možganov, razum, dvojnost, posledica česar je ločevanje in tekmovanje. Moški vidik so možgani.

Vsak simbol ima tudi mantro, ki je sestavljena iz dveh besed in poveča moč delovanja simbola, hkrati pa simbol z njo tudi aktiviramo. Mantre so svete besede, ki v sebi nosijo visoke vibracije. Vse mantre so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki v naše življenje prinašajo ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.

ljubezen vilinski simbol
zaupnaje vilinski simboli

Za pomoč pri osebnih transformacijah in dvigovanju vibracije planeta so bili skozi meditacijo in s posebnimi tehnikami skreirani v 80′ letih prejšnjega stoletja in so avtorsko zaščiteni.

Za več informacij se obrnite na info@vilinskisimboli.si ali nas kontaktirajte preko te spletne strani.