STE POZABILI PRIJAVNE PODATKE?

COACHING in MENTORSTVO

Noben zaplet nam ni dan brez možnosti rešitve in nobene sanje brez možnosti uresničitve!

Zagotovo se tudi vam kdaj zamajejo tla pod nogami, se preprosto zataknete v procesu življenja ali pa ste prišli do točke, ko želite hitreje napredovati, doseči vidne rezultate in zaživeti svoje sanje. Naj gre za odnose, stres, službo, posel, zdravje, denar ali ljubezen, je včasih dovolj čisto malo in spet drugič, nekoliko več, da stvari stečejo, se postavijo na svoje mesto in življenje postane potica.

Z mojo podporo boste:

1

Zmanjšali stres.

2

Bistveno izboljšali komunikacijo in kvaliteto medsebojnih odnosov.

3

Hitreje dosegli boljše rezultate.

4

Umirili situacije tudi, kadar “se jih ne da”.

5

Našli rešitve tudi kadar jih ni.

6

Potočili solzo tudi, ko se “ne spodobi”.

7

Se nasmejali tudi, kadar se zdi, da razloga za smeh in nasmeh ni.

8

Našli pot do svoje lastne moči, ki je nepredstavljivo večja, kot se vam zdi.

9

Se začeli zavedati svoje lastne vrednosti.

10

(Spet) našli svoj smisel.

Kako poteka delo z mano?

Vsaka pot se začne s tem, da razjasnimo sitiuacijo, da ugotovimo, kje sploh ste, pobrskamo, kaj je pripomoglo k temu, da ste se tukaj znašli, ter se pogovorimo o vaših trenutnih čustvih in občutkih.
Naslednji korak je postavitev cilja.
To je zanimiv proces, v katerem se velikokrat izkaže, da ljudje stremijo k ciljem, ki so si jih zastavili na podlagi pričakovanj okolice in družbe, z njihovimi vrednotami (kaj sele srčnimi željami!), pa nimajo kaj dosti skupnega. Presenečeni boste, kakšen optimizem in lahkotnost boste občutili, ko bodo cilji pravi in res skladni z vami.
V tretjem koraku bomo skupaj naredili akcijski plan, ugotovili, kaj lahko naredite z obstoječimi resursi in kaj še potrebujete, potem pa se lotili dela.
Vodila vas bom korak za korakom, vas z izbranimi vprašanji vzpodbudila k razmišljanju in odkrivanju novih možnosti, ter izdelavi strategij.

CENA

Cena paketa za posameznike…………………………………..360 EUR

AKCIJSKA CENA za plačila do 31.01.2019……….160 eur

Cena in paketi za podjetja………po dogovoru

DOBILI BOSTE:

  • 3 srečanja 1:1 (osebno, telefon ali skype) po 45 minut
  • Strokovno in varno vas bom peljala skozi vse potrebne procese.
  • Pomagala vam bom, da boste odkrili in začeli uporabljati svojo notranjo moč.
  • Prebudili boste svoje potenciale, speče sanje in tisto prvinsko strast do Življenja.
  • Prisluhnila vam bom in vas znala SLIŠATI.
  • Podprla vas bom v vaših željah in namerah, ter vas opomnila, da ste vredni, da si zaslužite in zmorete.
  • Naredili bomo strateški plan, ki se ga boste lahko držali.
  • Naučila vas bom preprostih tehnik, ki bodo bistveno olajšale vaše življenje in prav vse odnose.
  • Začeli boste spreminjati Svet – najprej SVOJ.

 

Vabljeni, da izpolnite vprašalnik na spodnji povezavi – vsako sredo bom izbrala nekoga, ki bo uro (45min) coachinga dobil BREZPLAČNO.

Maya Peron - coachinja, mentorica in mediatorka

Maya Peron - coachinja, mentorica in mediatorka

Več o meni:

Iz zasebnega življenja vem, kako je, če se dogajajo drame, pa tudi, kaksen je občutek zmagoslavja, sreče, globoke hvaležnosti in uspeha. Kako je ljubiti, biti zaljubljen in predan. Kakšen je okus poslovnega uspeha, kako na našo samozavest vpliva finančna neodvisnost in kako pomembna sta v danih trenutkih odločnost in zaupanje. Koliko lažje so poti, če po njih stopamo igrivo in brez zamer in kako lahko sta dosegljiva notranji mir in občutek svobode, ko enkrat počnemo tisto, kar si v resnici želimo.

Sedem let sem bila solastnica uspešnega podjetja, ki se je ukvarjalo s finančnimi prodkuti. Kljub temu, da smo dosegali odlične rezultate, pri svojem delu nikoli nisem zares uživala, zato sem se leta 2012 odločila popolnoma spremeniti svojo poslovno pot. Moje primarno področje so finance, sem pa tudi certificiran NLP praktik, certificiran NLP coach, certificiran praktik hipnoze, intuitivni coach, motivacijski govornik in mediator. Trenutno zaključujem mednarodno certificiran program za life coacha Robinns Madanes, ki je eden najboljših na svetu. Sem avtorica knjig “VILINSKI SIMBOLI Začni? Vceraj!”, “VILINSKI SIMBOLI, Ker pridejo prav”, “THE SECRET POWER OF ATTRACTION SYMBOLS, How to change, get and keep everything that you really want to”, v kratkem pa bo izšla tudi moja knjiga v hrvaškem jeziku “TAJANSTVENA MOC SIMBOLA ZAKONA PRIVLAČNOSTI, Kako postati, dobiti i imati sve što stvarno želite.”

Izzivi so nam v življenju dani zato, da ob njih rastemo in postajamo boljši.
Postati najboljša verzija sebe je pravzaprav edini namen našega sedanjega bivanja na Zemlji, mar ne?
PREIZKUŠENO vem, da se da prav v vsaki situaciji najti nekaj dobrega in jo obrniti sebi v prid pa da nikoli ni tako grozno, kot je videti na prvi pogled, tudi. Ni smiselno, da nas skrbi na zalogo, da obtožujemo sebe ali druge in zapravljamo trenutke, ki bi lahko bili lepi. To zemljsko življenje je preveč pomembno in prehitro mine. Treba je delati korake in imeti moč v svojih rokah – da spremenimo, kar se da in sprejmemo, kar se spremeniti ne da.

Moje poslanstvo je pomagati, da zaživite (se) boljše življenje, se znova povežete s svojo notranjo močjo in v sebi najdete mir. Da spoznate sami sebe in odkrijete svoje ZAKAJe. Da si oprostite. Da se imate radi in se spoštujete. Da se zaveste svoje majhnosti in hkrati svoje veličine. Da zberete pogum in naredite, kar je treba storiti. Da sprejmete svoje nepopolnosti, zaradi katerih ste, v resnici, popolni.

Ko se vaša energija spremeni, se spremeni vse.
Rešitve?
Preproste so.
Vedno!
Pot do njih?
Včasih je malce zapletena.
Ker jo sami zapletemo.

Na zadnji strani moje angleske knjige, je zapisano:
Sometimes you just need to say:”F*ck it!” …..and step up.
“Today, not tomorrow! It was too much tomorrow already.”

Na vrh