STE POZABILI PRIJAVNE PODATKE?

AVTORSKE PRAVICE

Pravice za uporabo Vilinskih simbolov v poslovne namene

!

Uporaba Vilinskih simbolov v osebne namene je dovoljena vsakomur. Za kakršno koli poslovno uporabo (predstavitve, trženje, prodaja...) Vilinskih simbolov, pa je potrebno predhodno pridobiti pisno privolitev oziroma dovoljenje lastnice avtorskih pravic, Maye Peron.

Za vse dodatne informacije v zvezi z uporabo Vilinskih simbolov in avtorskimi pravicami nas lahko kontaktirate!

Skupaj z Vilinskimi simboli...

Zakon privlačnosti deluje, pa naj vanj verjamemo ali ne, pa naj ga razumemo ali ne. To je dejstvo! Z Vilinskimi simboli ga obrnemo sebi v prid!

Časi tekmovanja so minili in že zdavnaj nam je postalo jasno, da je moč v sodelovanju in povezovanju.
Moja želja se je povezati s perspektivnimi podjetji, ki vedo, da v življenju obstaja nekaj “več”.
S takšnimi, ki bodo znala priložnost in poslanstvo združiti v eno.
S takšnimi, ki jim je jasno, da živimo v soodvisnosti in da imamo vsi iste želje in potrebe- biti srečen, varen, zdrav, sprejet, uspešen, ljubiti in biti ljubljen…
S takšnimi, ki želijo svoje dobičke ustvarjati z dobrim delom za ljudi.

Če vsako podjetje izdela samo eno linijo svojih produktov, na katere so implementirani Vilinski simboli, se bo za vsakega Zemljana našel izdelek, ki mu bo napisan na kožo.

Ljudje bodo bolj optimistični, prijaznejši, začeli bodo verjeti vase, spoznali bodo, da da so dovolj močni, da na svoje življenje vplivajo sami, namesto na težave, pa bodo osredotočeni na rešitve.
Posledično bodo srečnejši, bistveno bolj zdravi, imeli bodo manj konfliktov in boljše odnose, začeli bodo verjeti vase, porajale se bodo nove rešitve, zaradi zadovoljstva in dobre motivacije, pa se bo dramatično povečala tudi storilnost.

Želite skupaj z nami risati nasmehe? :):)

Na vrh